Undersökning – en förutsättning för god munhälsa är regelbunden och grundlig kontroll. Om karies eller tandlossning upptäcks vid ett tidigt skede underlättas den individuellt anpassade behandlingen. Välkommen till oss som ny patient.

Fyllningar – en välkänd och betydelsefull terapi som utförs av tandläkaren. Fyllningsmaterial som används idag ger ett mycket gott estetiskt och funktionellt resultat.

Rotbehandlingar – en utveckling inom området av rotbehandling har skett successivt genom åren, vi håller oss alltid uppdaterade med kurser och dylikt för att kunna erbjuda patienten den bästa möjliga behandlingen. Fråga gärna tandläkaren/tandvårdspersonalen om du har ytterliggare frågor eller funderingar.

Tandkronor/Tandbroar – med stor erfarenhet av protetik genom åren kan vi erbjuda allt från singel/enstaka kronor till större broar, oftast tillverkade i metallkeramik/keramik som är både estetiskt, funktionellt och hållbart. Du är välkommen att kontakta oss för mer information och ett terapi- och kostnadsförslag som är anpassat för just dina behov och önskemål.

Implantatbehandling – en stor utveckling har skett inom detta arbetsområde. Idag kan patienter som för ett par år sedan blivit nekade implantat genomgå en lyckad behandling. Detta förutsätter en grundlig undersökning, röntgenbilder, modeller och fotografier. Efter denna utredning får du ett kostnadsförslag. Vi använder endast väldokumenterade implantat med lyckade resultat.

Tandhygienistbehandling – tandhygienisten arbetar för att främja munhälsa och förebygga tandsjukdomar. Hos hygienisten görs regelbundna undersökningar av munstatus där man bland annat diagnostiserar och behandlar nytilkommen karies och tandlossningssjukdomar. Tandhygienistbehandling rekommenderas även till patienter utan diagnostiserad sjukdom. Behandlingen är då av förebyggande karaktär. Vill du ha råd och tips om hur du ska kunna behålla en god munhygien är det till vår tandhygienst du ska vända dig.

Tandblekning – långvarig tandblekning kan vara ett smart val för de som vill få avsevärt vitare tänder samt för de som vill “fräsha upp” sitt leende. Före påbörjad behandling avgör alltid tandläkare eller tandhygienst om behandling är lämplig. Vi använder oss av ett säkert och väldokumenterat och beprövat blekningspreparat som bleker tänderna utan att strukturen på tanden påverkas.